Usuwanie sekcji

Ukrycie sekcji

Ze względu na wygodę projektowania oraz bezpieczeństwo wprowadzanych treści, można ukryć sekcję, nie powoduje to jednak trwałego jej usunięcia.

krok 1. Włączenie edycji kursu

W celu dokonania zmian włączamy tryb edycji (jeśli jest wyłączony) za pomocą czerwonego przycisku EDYTUJ KURS.

krok 2. Ukrywamy sekcję

W menu „Modyfikuj” wybieramy opcję „Ukryj”.

Całkowite usuwanie sekcji

Jeśli jesteś CAŁKOWICIE PEWIEN, że chcesz nieodwracalnie usunąć daną sekcję, możesz to osiągnąć korzystając z opcji „Usuń” w menu Modyfikuj.